Aktuellt!

Konsertföreställningen ”Tove Jansson- visdiktaren” är en konsertföreställning som fungerar som en inledande presentation av de fynd Emma gjort under sin forskning i Tove Janssons visdikter.

Konsertföreställningen hade urpremiär 28.2 2020 på Svenska Teaterns Amos-scen. Föreställningen tog paus under pandemin men är nu tillbaka! Efter ett par föreställningar på Svenska Teaterns stora scen åker den nu ut på turné. Återvänder till Svenska Teatern gör den så fort möjlighet ges! Datum meddelas på Svenska Teaterns kanaler och här på denna sidan.

Nästa stopp: Åbo Svenska Teater 20.11 kl.18.00 Boka dina biljetter här!

Nordisk premiär på Broadwaymusikalen ”Once”, Emma gör rollen som ”The Girl” Premiären gick av stapeln 28.10 2020 på Lilla Teatern i Helsingfors och tilldelades fem stjärnor i Helsingin Sanomat.

Ett oväntat möte på en gata i Dublin mellan en irländsk musiker och en tjeckisk invandrare blir upptakten till en intensiv berättelse om kärlek och musik. Once är en vacker kärlekshistoria, färgad av livets bitterljuva harmonier, berättad med värme och humor. När slutackordet tonat ut har slocknade drömmar väckts till liv och framtiden fått en ny hoppfull melodi.

Once tolkas av en tolvmanna skådespelar- och musikerensemble som står för en musikalisk fest utan like!

Föreställningen tog en paus under pandemin men fick en bejublad nypremiär 13.9.

Biljetter köper du här!

Regi: Jakob Höglund

”Den samspelta ensemblen får stående ovationer av en hänförd publik när musikalen Once får nordisk premiär på Lilla teatern”

Östnyland 30.10 2020


Kalender

”Tove Jansson- visdiktaren”

mars 31, 2022

19.00

Wasa Teater, Vasa Finland

”Tove Jansson- visdiktaren”

april 1, 2022

19.00

Schaumansalen, Jakobstad (FI)