Aktuellt!

Konsertföreställningen ”Tove Jansson- visdiktaren” är en konsertföreställning som fungerar som en inledande presentation av de fynd Emma gjort under sin forskning i Tove Janssons visdikter.

Konsertföreställningen hade urpremiär 28.2 2020 på Svenska Teaterns Amos-scen. Föreställningen tog paus under pandemin men är nu tillbaka! Efter en spelperiod på Svenska Teaterns stora scen åker den nu ut på turné.

Nästa stopp: Wasa Teater 31.3 kl.19.00, Schaumansalen (Jakobstad) 1.4 kl.19.00

Nordisk premiär på Broadwaymusikalen ”Once”, Emma gör rollen som ”The Girl” Premiären gick av stapeln 28.10 2020 på Lilla Teatern i Helsingfors och tilldelades fem stjärnor i Helsingin Sanomat.

Ett oväntat möte på en gata i Dublin mellan en irländsk musiker och en tjeckisk invandrare blir upptakten till en intensiv berättelse om kärlek och musik. Once är en vacker kärlekshistoria, färgad av livets bitterljuva harmonier, berättad med värme och humor. När slutackordet tonat ut har slocknade drömmar väckts till liv och framtiden fått en ny hoppfull melodi.

Once tolkas av en tolvmanna skådespelar- och musikerensemble som står för en musikalisk fest utan like!

Föreställningen återkommer i en finskspråkig version premiär 4.3 kl.19.00

Biljetter köper du här!

Regi: Jakob Höglund

”Den samspelta ensemblen får stående ovationer av en hänförd publik när musikalen Once får nordisk premiär på Lilla teatern”

Östnyland 30.10 2020


Kalender

Tove Festival, Iceland

september 10, 2022

15.30

Harpa

Tove-festivaali, Tampere (FI)

december 2, 2022

17.00

Tamperetalo, pieni sali