Ajankohtaista!

Tove Jansson – lauluntekijä on konserttiesitys, joka toimii alustavana esityksenä Tove Janssonin laulutekstien tutkimuksen aikana tekemistäni löydöistä. Konserttiesityksen alkuesitys oli 28.2.2020 Svenska Teaternin Amos-lavalla. Uudet esityspäivät ilmoitetaan mahdollisimman pian! Liput ovat varattavissa tästä. Tervetuloa!

Menestysmusikaali Once Lilla Teaterniin!

Suosittuun elokuvaan (2007) pohjautuva, monia palkintoja voittanut Broadway-musikaali Once sai pohjoismaisen ensi-iltansa Lilla Teaternissa 28 lokakuuta 2020.  Pääroolissa nähdään Emma Klingenberg (The girl) ja Tuukka Leppänen (The boy). Esitys on ruotsinkielinen ja se tekstitään suomeksi Thea-mobiilisovelluksen kautta.

Ohjaus: Jakob Höglund

”Dubliniin sijoittuva Once kertoo irlantilaisen katumuusikon ja tšekkiläisen maahaanmuuttajan kohtaamisesta, joka johtaa kauniiseen tarinaan rakkaudesta ja musiikista. Musikaali on riipaiseva, lämmöllä ja huumorilla kerrottu tarina elämän risteyskohdista. Henkeäsalpaavan kaunis musiikki, Oscar-palkittu tunnusmusiikki ”Falling slowly” kärjessä, on ihastuttanut yleisöä ympäri maailman ja nyt se nähdään vihdoin Suomessa.”


Kalenteri

There are no upcoming events.